Home / Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Sinds vrijdag 21 februari 2020 heeft Lievense | WSP één centraal telefoonnummer: 088 – 910 20 00. Op deze manier zijn wij eenvoudig benaderbaar en makkelijk bereikbaar. Mocht je contact met ons zoeken via de voormalige telefoonnummers van onze locaties in Apeldoorn, Eindhoven, Elst en Leeuwarden (Archimedesweg), word je automatisch doorverbonden naar het huidige centrale nummer. Op termijn komen de oude telefoonnummers geheel te vervallen.

De telefoonnummers van LievenseAdriaens | WSP in Hoogvliet en Petersburg Consultants | WSP in Doorwerth blijven ongewijzigd.

Persoonlijk bereikbaar
We vinden het daarnaast belangrijk dat onze experts direct bereikbaar zijn om je zo goed, snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Daarom krijg je bij ons niet alleen de expert direct aan tafel, maar voortaan ook direct aan de telefoon via een zakelijk mobiel.

Dit bericht is geplaatst op 24 februari 2020

Nieuws

Peter Molengraaf over Lievense | WSP-plan waterstofbuffer: “Interessant, creatief en in potentie waardevol”

Goedkope en in uitbundige hoeveelheden leverbare duurzame energie uit zon en wind gaat de toekomst van het energielandschap bepalen. Elektronen Lees verder »

Werkzaamheden De Groene Motor met 1 jaar verlengd

Sinds februari 2017 ondersteunt het consortium Lievense | WSP, Bureau Waardenburg en WB De Ruimte het KRW-programma De Groene Motor Lees verder »

Lievense I WSP onderdeel van raamovereenkomsten voor integrale technische adviesopdrachten

Lievense I WSP heeft een raamovereenkomst met waterschappen Brabantse Delta, Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Delfland en Hoogheemraadschap van Schieland en Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan dijkverbetering Cuijk-Ravenstein

Lievense | WSP werkt samen met Waterschap Aa en Maas aan de verkenningsfase van dijkverbetering Cuijk-Ravenstein. Donderdag 2 juli werd Lees verder »

Meer nieuws