Home / Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Sinds vrijdag 21 februari 2020 heeft Lievense | WSP één centraal telefoonnummer: 088 – 910 20 00. Op deze manier zijn wij eenvoudig benaderbaar en makkelijk bereikbaar. Mocht je contact met ons zoeken via de voormalige telefoonnummers van onze locaties in Apeldoorn, Eindhoven, Elst en Leeuwarden (Archimedesweg), word je automatisch doorverbonden naar het huidige centrale nummer. Op termijn komen de oude telefoonnummers geheel te vervallen.

De telefoonnummers van LievenseAdriaens | WSP in Hoogvliet en Petersburg Consultants | WSP in Doorwerth blijven ongewijzigd.

Persoonlijk bereikbaar
We vinden het daarnaast belangrijk dat onze experts direct bereikbaar zijn om je zo goed, snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Daarom krijg je bij ons niet alleen de expert direct aan tafel, maar voortaan ook direct aan de telefoon via een zakelijk mobiel.

Dit bericht is geplaatst op 24 februari 2020

Nieuws

Aquathermie: hoe kunnen we versnelling realiseren?

Met aquathermie, de verzamelnaam voor TEO, TEA en TED: thermische energie uit oppervlaktewater, afvalwater en drinkwater, zou Nederland in tot Lees verder »

Slim, sociaal en duurzaam ‘van het gas’ met Buurt Bouwdoos Warmte

De stad Utrecht wil nog vóór 2030 40.000 bestaande woningen ‘van het gas’ halen en zet bij deze lastige opgave Lees verder »

SDE++ Helpdesk: succesvol deelnemen, minder deadline-stress

5 miljard euro aan subsidie via SDE++. Dat ligt klaar voor projecten die de productie van duurzame energie vooruithelpen én Lees verder »

Peter Molengraaf over Lievense | WSP-plan waterstofbuffer: “Interessant, creatief en in potentie waardevol”

Goedkope en in uitbundige hoeveelheden leverbare duurzame energie uit zon en wind gaat de toekomst van het energielandschap bepalen. Elektronen Lees verder »

Meer nieuws