Home / Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Sinds vrijdag 21 februari 2020 heeft Lievense | WSP één centraal telefoonnummer: 088 – 910 20 00. Op deze manier zijn wij eenvoudig benaderbaar en makkelijk bereikbaar. Mocht je contact met ons zoeken via de voormalige telefoonnummers van onze locaties in Apeldoorn, Eindhoven, Elst en Leeuwarden (Archimedesweg), word je automatisch doorverbonden naar het huidige centrale nummer. Op termijn komen de oude telefoonnummers geheel te vervallen.

De telefoonnummers van LievenseAdriaens | WSP in Hoogvliet en Petersburg Consultants | WSP in Doorwerth blijven ongewijzigd.

Persoonlijk bereikbaar
We vinden het daarnaast belangrijk dat onze experts direct bereikbaar zijn om je zo goed, snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Daarom krijg je bij ons niet alleen de expert direct aan tafel, maar voortaan ook direct aan de telefoon via een zakelijk mobiel.

Dit bericht is geplaatst op 24 februari 2020

Nieuws

Rijksvastgoedbedrijf gunt Lievense I WSP raamovereenkomst bodemonderzoeken

Lievense I WSP doet via raamovereenkomsten al jaren werkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf. Sinds 2014 worden er asbestinventarisaties uitgevoerd in diverse Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan verbouwing gemeentehuis West Betuwe

Het gemeentehuis van gemeente West Betuwe wordt verbouwd. Gekozen is voor het ontwerp van architectenbureau cepezed uit Delft. Lievense | Lees verder »

Gasunie kiest Lievense I WSP wederom voor raamovereenkomst Ingenieursdiensten voor bodem- en grondzaken

De Gasunie heeft Lievense I WSP opnieuw aangewezen voor de raamovereenkomst voor ingenieursdiensten bodem- en grondzaken. Op basis van kwaliteit Lees verder »

Plan Lievense | WSP buffert groene energie voor de deur van gebruikers: ‘Simpel, betaalbaar én snel te realiseren’

Het bufferen en voor later gebruik beschikbaar maken van duurzaam opgewekte energie is een actuele, brandende kwestie in de energietransitie. Lees verder »

Meer nieuws