Home / Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Sinds vrijdag 21 februari 2020 heeft Lievense | WSP één centraal telefoonnummer: 088 – 910 20 00. Op deze manier zijn wij eenvoudig benaderbaar en makkelijk bereikbaar. Mocht je contact met ons zoeken via de voormalige telefoonnummers van onze locaties in Apeldoorn, Eindhoven, Elst en Leeuwarden (Archimedesweg), word je automatisch doorverbonden naar het huidige centrale nummer. Op termijn komen de oude telefoonnummers geheel te vervallen.

De telefoonnummers van LievenseAdriaens | WSP in Hoogvliet en Petersburg Consultants | WSP in Doorwerth blijven ongewijzigd.

Persoonlijk bereikbaar
We vinden het daarnaast belangrijk dat onze experts direct bereikbaar zijn om je zo goed, snel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Daarom krijg je bij ons niet alleen de expert direct aan tafel, maar voortaan ook direct aan de telefoon via een zakelijk mobiel.

Dit bericht is geplaatst op 24 februari 2020

Nieuws

Routekaart naar duurzame energiehuishouding

De energietransitie is een complexe puzzel van techniek, economie, omgeving en bestuurlijke en maatschappelijke belangen. Hoe geven wij antwoord op Lees verder »

Blog > Groene energiebuffer onder onze voeten

Nederland werkt aan een energieneutrale toekomst. De lidstaten van de Europese Unie, waaronder Nederland, hebben afgesproken dat in 2030 70% Lees verder »

Nieuwe data kennissessie rookwerendheid

Wist je dat rook meestal een groter gevaar vormt dan de brand zelf? Een goede rookwerendheid is cruciaal voor de Lees verder »

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie, De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze Lees verder »

Meer nieuws