Home / Bereikbaarheid via telefoon en e-mail

Bereikbaarheid via telefoon en e-mail

Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus werken onze experts de komende weken zoveel mogelijk vanuit huis. Daar blijven we met elkaar hard werken aan projecten. Het zal de komende periode misschien niet altijd helemaal gaan zoals je van ons gewend bent, maar we doen ons uiterste best je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bereikbaar via centraal telefoonnummer
Ons bedrijf is de aankomende periode gewoon bereikbaar via het centrale telefoonnummer 088 – 910 20 00. Onze secretaresses staan ook vanuit huis paraat om alle oproepen via onze telefonistepost te beantwoorden. Hierbij kan direct worden doorgeschakeld naar de collega’s binnen onze organisatie. Ook zijn al onze medewerkers direct bereikbaar via hun persoonlijke e-mailadres of telefoonnummer.

Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via 088 – 910 20 00 of info@lievense.com.

Dit bericht is geplaatst op 17 maart 2020

Nieuws

Routekaart naar duurzame energiehuishouding

De energietransitie is een complexe puzzel van techniek, economie, omgeving en bestuurlijke en maatschappelijke belangen. Hoe geven wij antwoord op Lees verder »

Blog > Groene energiebuffer onder onze voeten

Nederland werkt aan een energieneutrale toekomst. De lidstaten van de Europese Unie, waaronder Nederland, hebben afgesproken dat in 2030 70% Lees verder »

Nieuwe data kennissessie rookwerendheid

Wist je dat rook meestal een groter gevaar vormt dan de brand zelf? Een goede rookwerendheid is cruciaal voor de Lees verder »

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie, De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze Lees verder »

Meer nieuws