Home / Diensten / Milieuzorg, MVO en duurzaamheid

Milieuzorg, MVO en duurzaamheid

Organisaties en bedrijven zijn zich steeds meer bewust van hun positie in de maatschappij en van de invloed die zij hebben op hun omgeving. Begrippen als MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en duurzaamheid komen steeds vaker langs, maar wat betekent dit voor jou? Lievense helpt en begeleidt organisaties die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen of hun strategie verder willen versterken. We doen dit voor alle facetten van MVO en duurzaamheid.

MVO op maat

Samen met jou ontwikkelt Lievense de strategie die het beste bij jouw organisatie past. Zet jouw organisatie de eerste duurzame stappen? Dan ondersteunen wij je bij het vaststellen van een MVO-visie en het uitwerken van concrete acties. Heeft je organisatie al hoge ambities en wil je deze beter monitoren of uitdragen? Ook dan kun je bij Lievense terecht voor passend advies.

Versterking MVO-strategie

Lievense biedt diverse producten en diensten waarmee wij je verder kunnen helpen. Wij ondersteunen organisaties onder andere bij het opstellen van ambities, communicatie door middel van MVO-jaarverslagen en het invullen van ketenverantwoordelijkheid. Ook als je nadenkt over wat certificeringen, zoals de MVO-prestatieladder, de CO2-prestatieladder of ISO26000, voor je kunnen betekenen of als je jouw MVO-resultaten wilt verbeteren of beter in beeld wilt brengen, kan Lievense je bijstaan.

Duurzaamheid in projecten

De markt stelt steeds hogere eisen aan hun klanten waar het duurzaamheid betreft. Daarom is het van belang om niet alleen je eigen bedrijfsvoering, maar ook je producten en diensten te verduurzamen. Dit vergt een integrale aanpak in al jouw processen en projecten. Lievense heeft de multidisciplinaire expertise in huis die dit mogelijk maakt. Of het nu om een duurzame sluis, woonwijk of een duurzamere uitvoering gaat. Wij denken graag met je mee.