Home / Kennissessie: Rookwerendheid in de praktijk

Kennissessie: Rookwerendheid in de praktijk

Wist je dat in Nederland jaarlijks circa 14.000 branden ontstaan? Elke dag hebben we te maken met brandrisico’s. Maar wat is brandveiligheid nu eigenlijk? Rook is meestal een groter gevaar dan de brand zelf. De wetgeving speelt ook in op daadwerkelijke rookwerendheid.

Dick Schenkeveld, consultant brandveiligheid bij Lievense |WSP, verzorgt een 1-daagse cursus ‘Rookwerendheid in de praktijk’. De kennissessie staat in het teken van theoretische en praktische kennis van de verschillende oplossingen voor rookwerendheid, wet- en regelgevingen en de (praktische) uitvoering.

Wanneer:

  • Donderdag 17 september 2020 – Echteld
  • Dinsdag 17 november 2020 – Bunnik

Inschrijven? Meld je aan via deze link.

Lees ook het artikel van Dick Schenkeveld op de website brandveilig.com ‘Hoe maken we gebouwen beter rookwerend?‘ of bekijk het overzicht van diverse brandveiligheidsvraagstukken waarbij wij van dienst kunnen zijn.

Dit bericht is geplaatst op 22 november 2018

Nieuws

Rijksvastgoedbedrijf gunt Lievense I WSP raamovereenkomst bodemonderzoeken

Lievense I WSP doet via raamovereenkomsten al jaren werkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf. Sinds 2014 worden er asbestinventarisaties uitgevoerd in diverse Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan verbouwing gemeentehuis West Betuwe

Het gemeentehuis van gemeente West Betuwe wordt verbouwd. Gekozen is voor het ontwerp van architectenbureau cepezed uit Delft. Lievense | Lees verder »

Gasunie kiest Lievense I WSP wederom voor raamovereenkomst Ingenieursdiensten voor bodem- en grondzaken

De Gasunie heeft Lievense I WSP opnieuw aangewezen voor de raamovereenkomst voor ingenieursdiensten bodem- en grondzaken. Op basis van kwaliteit Lees verder »

Plan Lievense | WSP buffert groene energie voor de deur van gebruikers: ‘Simpel, betaalbaar én snel te realiseren’

Het bufferen en voor later gebruik beschikbaar maken van duurzaam opgewekte energie is een actuele, brandende kwestie in de energietransitie. Lees verder »

Meer nieuws