Home / Kennissessie: Rookwerendheid in de praktijk

Kennissessie: Rookwerendheid in de praktijk

Wist je dat in Nederland jaarlijks circa 14.000 branden ontstaan? Elke dag hebben we te maken met brandrisico’s. Maar wat is brandveiligheid nu eigenlijk? Rook is meestal een groter gevaar dan de brand zelf. De wetgeving speelt ook in op daadwerkelijke rookwerendheid.

Dick Schenkeveld, consultant brandveiligheid bij Lievense |WSP, verzorgt een 1-daagse cursus ‘Rookwerendheid in de praktijk’. De kennissessie staat in het teken van theoretische en praktische kennis van de verschillende oplossingen voor rookwerendheid, wet- en regelgevingen en de (praktische) uitvoering.

Wanneer:

  • Donderdag 17 september 2020 – Echteld
  • Dinsdag 17 november 2020 – Bunnik

Inschrijven? Meld je aan via deze link.

Lees ook het artikel van Dick Schenkeveld op de website brandveilig.com ‘Hoe maken we gebouwen beter rookwerend?‘ of bekijk het overzicht van diverse brandveiligheidsvraagstukken waarbij wij van dienst kunnen zijn.

Dit bericht is geplaatst op 22 november 2018

Nieuws

Peter Molengraaf over Lievense | WSP-plan waterstofbuffer: “Interessant, creatief en in potentie waardevol”

Goedkope en in uitbundige hoeveelheden leverbare duurzame energie uit zon en wind gaat de toekomst van het energielandschap bepalen. Elektronen Lees verder »

Werkzaamheden De Groene Motor met 1 jaar verlengd

Sinds februari 2017 ondersteunt het consortium Lievense | WSP, Bureau Waardenburg en WB De Ruimte het KRW-programma De Groene Motor Lees verder »

Lievense I WSP onderdeel van raamovereenkomsten voor integrale technische adviesopdrachten

Lievense I WSP heeft een raamovereenkomst met waterschappen Brabantse Delta, Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Delfland en Hoogheemraadschap van Schieland en Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan dijkverbetering Cuijk-Ravenstein

Lievense | WSP werkt samen met Waterschap Aa en Maas aan de verkenningsfase van dijkverbetering Cuijk-Ravenstein. Donderdag 2 juli werd Lees verder »

Meer nieuws