Home / Kennissessie: Rookwerendheid in de praktijk

Kennissessie: Rookwerendheid in de praktijk

Wist je dat in Nederland jaarlijks circa 14.000 branden ontstaan? Elke dag hebben we te maken met brandrisico’s. Maar wat is brandveiligheid nu eigenlijk? Rook is meestal een groter gevaar dan de brand zelf. De wetgeving speelt ook in op daadwerkelijke rookwerendheid.

Dick Schenkeveld, consultant brandveiligheid bij Lievense |WSP, verzorgt een 1-daagse cursus ‘Rookwerendheid in de praktijk’. De kennissessie staat in het teken van theoretische en praktische kennis van de verschillende oplossingen voor rookwerendheid, wet- en regelgevingen en de (praktische) uitvoering.

Wanneer:

  • Donderdag 17 september 2020 – Echteld
  • Dinsdag 17 november 2020 – Bunnik

Inschrijven? Meld je aan via deze link.

Lees ook het artikel van Dick Schenkeveld op de website brandveilig.com ‘Hoe maken we gebouwen beter rookwerend?‘ of bekijk het overzicht van diverse brandveiligheidsvraagstukken waarbij wij van dienst kunnen zijn.

Dit bericht is geplaatst op 22 november 2018

Nieuws

Aquathermie: hoe kunnen we versnelling realiseren?

Met aquathermie, de verzamelnaam voor TEO, TEA en TED: thermische energie uit oppervlaktewater, afvalwater en drinkwater, zou Nederland in tot Lees verder »

Slim, sociaal en duurzaam ‘van het gas’ met Buurt Bouwdoos Warmte

De stad Utrecht wil nog vóór 2030 40.000 bestaande woningen ‘van het gas’ halen en zet bij deze lastige opgave Lees verder »

SDE++ Helpdesk: succesvol deelnemen, minder deadline-stress

5 miljard euro aan subsidie via SDE++. Dat ligt klaar voor projecten die de productie van duurzame energie vooruithelpen én Lees verder »

Peter Molengraaf over Lievense | WSP-plan waterstofbuffer: “Interessant, creatief en in potentie waardevol”

Goedkope en in uitbundige hoeveelheden leverbare duurzame energie uit zon en wind gaat de toekomst van het energielandschap bepalen. Elektronen Lees verder »

Meer nieuws