Home / Lievense | WSP werkt mee aan verbouwing gemeentehuis West Betuwe

Lievense | WSP werkt mee aan verbouwing gemeentehuis West Betuwe

Het gemeentehuis van gemeente West Betuwe wordt verbouwd. Gekozen is voor het ontwerp van architectenbureau cepezed uit Delft. Lievense | WSP is betrokken als hoofdontwerper bouwconstructies en DGMR is verantwoordelijk voor de bouwfysica. Afgelopen woensdag vond in een feestelijke setting de contractondertekening plaats.

Het schetsontwerp betreft een transparante ontvangstruimte in een groene tuinrand. Het is een deels glazen paviljoen met een markant houten dak tegen de bestaande bouw aan, met functionaliteiten voor inwoners, ondernemers en de raad. De werkplekken zijn ingericht vanuit het principe rumoer, ruis, rust. Het ontmoetingshart hiervan wordt gevormd door de bestaande patio te overkappen in het midden van het gebouw. Het ontwerpteam gaat samen aan de slag met het definitief ontwerp. Deze is naar verwachting eind 2020 gereed.

Bekijk hier de video van de feestelijke contractondertekening.

Foto: Bas van Ooijen van Lievense | WSP en wethouder Ed Goossens van de gemeente West Betuwe.

Dit bericht is geplaatst op 30 juni 2020

Nieuws

Rijksvastgoedbedrijf gunt Lievense I WSP raamovereenkomst bodemonderzoeken

Lievense I WSP doet via raamovereenkomsten al jaren werkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf. Sinds 2014 worden er asbestinventarisaties uitgevoerd in diverse Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan verbouwing gemeentehuis West Betuwe

Het gemeentehuis van gemeente West Betuwe wordt verbouwd. Gekozen is voor het ontwerp van architectenbureau cepezed uit Delft. Lievense | Lees verder »

Gasunie kiest Lievense I WSP wederom voor raamovereenkomst Ingenieursdiensten voor bodem- en grondzaken

De Gasunie heeft Lievense I WSP opnieuw aangewezen voor de raamovereenkomst voor ingenieursdiensten bodem- en grondzaken. Op basis van kwaliteit Lees verder »

Plan Lievense | WSP buffert groene energie voor de deur van gebruikers: ‘Simpel, betaalbaar én snel te realiseren’

Het bufferen en voor later gebruik beschikbaar maken van duurzaam opgewekte energie is een actuele, brandende kwestie in de energietransitie. Lees verder »

Meer nieuws