Home / Lievense | WSP werkt mee aan verbouwing gemeentehuis West Betuwe

Lievense | WSP werkt mee aan verbouwing gemeentehuis West Betuwe

Het gemeentehuis van gemeente West Betuwe wordt verbouwd. Gekozen is voor het ontwerp van architectenbureau cepezed uit Delft. Lievense | WSP is betrokken als hoofdontwerper bouwconstructies en DGMR is verantwoordelijk voor de bouwfysica. Afgelopen woensdag vond in een feestelijke setting de contractondertekening plaats.

Het schetsontwerp betreft een transparante ontvangstruimte in een groene tuinrand. Het is een deels glazen paviljoen met een markant houten dak tegen de bestaande bouw aan, met functionaliteiten voor inwoners, ondernemers en de raad. De werkplekken zijn ingericht vanuit het principe rumoer, ruis, rust. Het ontmoetingshart hiervan wordt gevormd door de bestaande patio te overkappen in het midden van het gebouw. Het ontwerpteam gaat samen aan de slag met het definitief ontwerp. Deze is naar verwachting eind 2020 gereed.

Bekijk hier de video van de feestelijke contractondertekening.

Foto: Bas van Ooijen van Lievense | WSP en wethouder Ed Goossens van de gemeente West Betuwe.

Dit bericht is geplaatst op 30 juni 2020

Nieuws

Peter Molengraaf over Lievense | WSP-plan waterstofbuffer: “Interessant, creatief en in potentie waardevol”

Goedkope en in uitbundige hoeveelheden leverbare duurzame energie uit zon en wind gaat de toekomst van het energielandschap bepalen. Elektronen Lees verder »

Werkzaamheden De Groene Motor met 1 jaar verlengd

Sinds februari 2017 ondersteunt het consortium Lievense | WSP, Bureau Waardenburg en WB De Ruimte het KRW-programma De Groene Motor Lees verder »

Lievense I WSP onderdeel van raamovereenkomsten voor integrale technische adviesopdrachten

Lievense I WSP heeft een raamovereenkomst met waterschappen Brabantse Delta, Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Delfland en Hoogheemraadschap van Schieland en Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan dijkverbetering Cuijk-Ravenstein

Lievense | WSP werkt samen met Waterschap Aa en Maas aan de verkenningsfase van dijkverbetering Cuijk-Ravenstein. Donderdag 2 juli werd Lees verder »

Meer nieuws