Home / Lievense | WSP winnaar van de Toekomstprijs

Lievense | WSP winnaar van de Toekomstprijs

Afgelopen donderdag vond de 21e editie plaats van de Betonprijs in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Samen met Aronsohn en ABT kreeg Lievense | WSP de Toekomstprijs uitgereikt. Een nieuwe prijs toegekend door studenten die hun stem konden uitbrengen op hun favoriete project uit alle genomineerden. Ruim 20% van de stemmen ging naar het project Museum Naturalis.

Robin van Gerwen nam namens Lievense | WSP de prijs in ontvangst. Dit deed hij samen met Chris van der Ploeg van ABT, medeverantwoordelijk voor het ontwerp van de kroongevelelementen.
Meer info over het project Kroongevel nieuwe Naturalis.

Foto’s: Betonvereniging

Dit bericht is geplaatst op 19 november 2019

Nieuws

Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Vrijdag 15 november was Henk Timmerman namens Lievense | WSP aanwezig bij de voorbezichtiging van Nationaal Monument Kamp Vught, georganiseerd Lees verder »

Lievense | WSP winnaar van de Toekomstprijs

Afgelopen donderdag vond de 21e editie plaats van de Betonprijs in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Samen met Aronsohn Lees verder »

Lievense bundelt krachten met wereldwijd advies- en ingenieursbureau WSP

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Lievense zijn krachten heeft gebundeld met wereldwijd advies- en ingenieursbureau WSP. Met het Lees verder »

Delfland en consortium Lievense vieren succes De Groene Motor

Sinds begin 2017 voeren Hoogheemraadschap van Delfland en het consortium van Lievense, Bureau Waardenburg en WB De Ruimte gezamenlijk het Lees verder »

Meer nieuws