Home / Lievense | WSP winnaar van de Toekomstprijs

Lievense | WSP winnaar van de Toekomstprijs

Afgelopen donderdag vond de 21e editie plaats van de Betonprijs in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Samen met Aronsohn en ABT kreeg Lievense | WSP de Toekomstprijs uitgereikt. Een nieuwe prijs toegekend door studenten die hun stem konden uitbrengen op hun favoriete project uit alle genomineerden. Ruim 20% van de stemmen ging naar het project Museum Naturalis.

Robin van Gerwen nam namens Lievense | WSP de prijs in ontvangst. Dit deed hij samen met Chris van der Ploeg van ABT, medeverantwoordelijk voor het ontwerp van de kroongevelelementen.
Meer info over het project Kroongevel nieuwe Naturalis.

Foto’s: Betonvereniging

Dit bericht is geplaatst op 19 november 2019

Nieuws

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie, De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze Lees verder »

Bereikbaarheid via telefoon en e-mail

Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus werken onze experts de komende weken zoveel mogelijk vanuit huis. Daar blijven we met Lees verder »

Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Sinds vrijdag 21 februari 2020 heeft Lievense | WSP één centraal telefoonnummer: 088 – 910 20 00. Op deze manier Lees verder »

Voorkom verstoring in het broedseizoen

Je hebt het vast al gemerkt: door de relatief hoge temperaturen van de afgelopen weken, zijn een aantal vogelsoorten – Lees verder »

Meer nieuws