Home / Lievense | WSP winnaar van de Toekomstprijs

Lievense | WSP winnaar van de Toekomstprijs

Afgelopen donderdag vond de 21e editie plaats van de Betonprijs in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Samen met Aronsohn en ABT kreeg Lievense | WSP de Toekomstprijs uitgereikt. Een nieuwe prijs toegekend door studenten die hun stem konden uitbrengen op hun favoriete project uit alle genomineerden. Ruim 20% van de stemmen ging naar het project Museum Naturalis.

Robin van Gerwen nam namens Lievense | WSP de prijs in ontvangst. Dit deed hij samen met Chris van der Ploeg van ABT, medeverantwoordelijk voor het ontwerp van de kroongevelelementen.
Meer info over het project Kroongevel nieuwe Naturalis.

Foto’s: Betonvereniging

Dit bericht is geplaatst op 19 november 2019

Nieuws

Rijksvastgoedbedrijf gunt Lievense I WSP raamovereenkomst bodemonderzoeken

Lievense I WSP doet via raamovereenkomsten al jaren werkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf. Sinds 2014 worden er asbestinventarisaties uitgevoerd in diverse Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan verbouwing gemeentehuis West Betuwe

Het gemeentehuis van gemeente West Betuwe wordt verbouwd. Gekozen is voor het ontwerp van architectenbureau cepezed uit Delft. Lievense | Lees verder »

Gasunie kiest Lievense I WSP wederom voor raamovereenkomst Ingenieursdiensten voor bodem- en grondzaken

De Gasunie heeft Lievense I WSP opnieuw aangewezen voor de raamovereenkomst voor ingenieursdiensten bodem- en grondzaken. Op basis van kwaliteit Lees verder »

Plan Lievense | WSP buffert groene energie voor de deur van gebruikers: ‘Simpel, betaalbaar én snel te realiseren’

Het bufferen en voor later gebruik beschikbaar maken van duurzaam opgewekte energie is een actuele, brandende kwestie in de energietransitie. Lees verder »

Meer nieuws