Home / Overhandiging kerstdonatie aan Mentelity Foundation

Overhandiging kerstdonatie aan Mentelity Foundation

Medewerkers van Lievense | WSP kregen ook dit jaar de mogelijkheid om de waarde van hun kerstgeschenk te doneren aan een goed doel. Dit keer gaat onze aandacht uit naar stichting Mentelity Foundation, opgericht door meervoudig paralympisch kampioene snowboarden Bibian Mentel.

De Mentelity Foundation is er om mensen met een fysieke uitdaging te helpen kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Geloven in mogelijkheden kan een leven verrijken. Daarom organiseert de stichting activiteiten waarbij de lat hoog ligt, waardoor ze een hoge bijdrage leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling.

Algemeen directeur Eric van den Broek bracht een bezoek aan de stichting om – namens alle medewerkers van Lievense | WSP die dit gebaar hebben gemaakt – een waardecheque van € 1.500,- te overhandigen. Namens de Mentelity Foundation namen directeur Edwin Spee en Thijs Kroezen de cheque in ontvangst.

Meer informatie over de Mentelity Foundation en de activiteiten die de stichting organiseert voor kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging vind je op de website.

Dit bericht is geplaatst op 17 december 2019

Nieuws

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie, De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze Lees verder »

Bereikbaarheid via telefoon en e-mail

Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus werken onze experts de komende weken zoveel mogelijk vanuit huis. Daar blijven we met Lees verder »

Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Sinds vrijdag 21 februari 2020 heeft Lievense | WSP één centraal telefoonnummer: 088 – 910 20 00. Op deze manier Lees verder »

Voorkom verstoring in het broedseizoen

Je hebt het vast al gemerkt: door de relatief hoge temperaturen van de afgelopen weken, zijn een aantal vogelsoorten – Lees verder »

Meer nieuws