Home / Overhandiging kerstdonatie aan Mentelity Foundation

Overhandiging kerstdonatie aan Mentelity Foundation

Medewerkers van Lievense | WSP kregen ook dit jaar de mogelijkheid om de waarde van hun kerstgeschenk te doneren aan een goed doel. Dit keer gaat onze aandacht uit naar stichting Mentelity Foundation, opgericht door meervoudig paralympisch kampioene snowboarden Bibian Mentel.

De Mentelity Foundation is er om mensen met een fysieke uitdaging te helpen kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Geloven in mogelijkheden kan een leven verrijken. Daarom organiseert de stichting activiteiten waarbij de lat hoog ligt, waardoor ze een hoge bijdrage leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling.

Algemeen directeur Eric van den Broek bracht een bezoek aan de stichting om – namens alle medewerkers van Lievense | WSP die dit gebaar hebben gemaakt – een waardecheque van € 1.500,- te overhandigen. Namens de Mentelity Foundation namen directeur Edwin Spee en Thijs Kroezen de cheque in ontvangst.

Meer informatie over de Mentelity Foundation en de activiteiten die de stichting organiseert voor kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging vind je op de website.

Dit bericht is geplaatst op 17 december 2019

Nieuws

Werkzaamheden De Groene Motor met 1 jaar verlengd

Sinds februari 2017 ondersteunt het consortium Lievense | WSP, Bureau Waardenburg en WB De Ruimte het KRW-programma De Groene Motor Lees verder »

Lievense I WSP onderdeel van raamovereenkomsten voor integrale technische adviesopdrachten

Lievense I WSP heeft een raamovereenkomst met waterschappen Brabantse Delta, Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Delfland en Hoogheemraadschap van Schieland en Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan dijkverbetering Cuijk-Ravenstein

Lievense | WSP werkt samen met Waterschap Aa en Maas aan de verkenningsfase van dijkverbetering Cuijk-Ravenstein. Donderdag 2 juli werd Lees verder »

Rijksvastgoedbedrijf gunt Lievense I WSP raamovereenkomst bodemonderzoeken

Lievense I WSP doet via raamovereenkomsten al jaren werkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf. Sinds 2014 worden er asbestinventarisaties uitgevoerd in diverse Lees verder »

Meer nieuws