Home / Overhandiging kerstdonatie aan Mentelity Foundation

Overhandiging kerstdonatie aan Mentelity Foundation

Medewerkers van Lievense | WSP kregen ook dit jaar de mogelijkheid om de waarde van hun kerstgeschenk te doneren aan een goed doel. Dit keer gaat onze aandacht uit naar stichting Mentelity Foundation, opgericht door meervoudig paralympisch kampioene snowboarden Bibian Mentel.

De Mentelity Foundation is er om mensen met een fysieke uitdaging te helpen kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Geloven in mogelijkheden kan een leven verrijken. Daarom organiseert de stichting activiteiten waarbij de lat hoog ligt, waardoor ze een hoge bijdrage leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling.

Algemeen directeur Eric van den Broek bracht een bezoek aan de stichting om – namens alle medewerkers van Lievense | WSP die dit gebaar hebben gemaakt – een waardecheque van € 1.500,- te overhandigen. Namens de Mentelity Foundation namen directeur Edwin Spee en Thijs Kroezen de cheque in ontvangst.

Meer informatie over de Mentelity Foundation en de activiteiten die de stichting organiseert voor kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging vind je op de website.

Dit bericht is geplaatst op 17 december 2019

Nieuws

Routekaart naar duurzame energiehuishouding

De energietransitie is een complexe puzzel van techniek, economie, omgeving en bestuurlijke en maatschappelijke belangen. Hoe geven wij antwoord op Lees verder »

Blog > Groene energiebuffer onder onze voeten

Nederland werkt aan een energieneutrale toekomst. De lidstaten van de Europese Unie, waaronder Nederland, hebben afgesproken dat in 2030 70% Lees verder »

Nieuwe data kennissessie rookwerendheid

Wist je dat rook meestal een groter gevaar vormt dan de brand zelf? Een goede rookwerendheid is cruciaal voor de Lees verder »

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie, De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze Lees verder »

Meer nieuws