Home / Samen werken in tijden van corona

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie,

De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze werkomgeving en in de manier waarop we met elkaar kunnen omgaan. Ons dagelijks leven is drastisch veranderd.

Iedereen probeert zijn weg te vinden in deze moeilijke en onzekere periode. Wij volgen daarbij nauwlettend de adviezen en richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en onze overheid, om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, op de voet en proberen hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan. Hoe gaat Lievense I WSP in de praktijk om met het coronavirus?

1. Gezondheid is onze prioriteit
Ons voornaamste doel is alles in het werk te stellen om het beste na te streven voor onze medewerkers, klanten en de omgeving waarin we actief zijn. Bij elke beslissing die we maken, staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en personen in onze omgeving voorop.

2. Voornamelijk thuis gaat ons werk door
Onze experts werken momenteel zoveel mogelijk vanuit huis. Daar blijven we met elkaar hard werken aan projecten en doen we ons uiterste best onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn, alleen de manier waarop is anders. Online softwaremogelijkheden zorgen ervoor dat onze experts volledig digitaal kunnen werken. Communicatie is hierbij van cruciaal belang. Online samenwerkingstechnologieën en vergaderoplossingen zorgen ervoor dat we eenvoudig kunnen blijven communiceren met elkaar en onze opdrachtgevers.

3. Bereikbaar via centraal telefoonnummer
Ons bedrijf is gewoon bereikbaar via het centrale telefoonnummer 088 – 910 20 00. Onze secretaresses staan ook vanuit huis paraat om alle oproepen via onze telefonistepost te beantwoorden. Hierbij kan direct worden doorgeschakeld naar onze medewerkers. Ook zijn al onze medewerkers direct bereikbaar via hun persoonlijke e-mailadres of telefoonnummer.

Samen zetten we onze schouders onder de huidige omstandigheden. In deze tijd is de zorg voor onze medewerkers, onze opdrachtgevers en de samenleving nóg belangrijker. Wij blijven onze expertise als organisatie daarvoor gebruiken en doen ons uiterste best om het hoogste serviceniveau te bieden en zo spoedig mogelijk te reageren op behoeften en prioriteiten.

Vragen en/of opmerkingen?
Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via 088 – 910 20 00 of info@lievense.com.
Wij staan voor je klaar!

Met vriendelijke groet,

Eric van den Broek, Robert Glebbeek & Tjerk Jonker
Directie Lievense I WSP

Dit bericht is geplaatst op 26 maart 2020

Nieuws

Routekaart naar duurzame energiehuishouding

De energietransitie is een complexe puzzel van techniek, economie, omgeving en bestuurlijke en maatschappelijke belangen. Hoe geven wij antwoord op Lees verder »

Blog > Groene energiebuffer onder onze voeten

Nederland werkt aan een energieneutrale toekomst. De lidstaten van de Europese Unie, waaronder Nederland, hebben afgesproken dat in 2030 70% Lees verder »

Nieuwe data kennissessie rookwerendheid

Wist je dat rook meestal een groter gevaar vormt dan de brand zelf? Een goede rookwerendheid is cruciaal voor de Lees verder »

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie, De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze Lees verder »

Meer nieuws