Home / Samen werken in tijden van corona

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie,

De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze werkomgeving en in de manier waarop we met elkaar kunnen omgaan. Ons dagelijks leven is drastisch veranderd.

Iedereen probeert zijn weg te vinden in deze moeilijke en onzekere periode. Wij volgen daarbij nauwlettend de adviezen en richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en onze overheid, om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, op de voet en proberen hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan. Hoe gaat Lievense I WSP in de praktijk om met het coronavirus?

1. Gezondheid is onze prioriteit
Ons voornaamste doel is alles in het werk te stellen om het beste na te streven voor onze medewerkers, klanten en de omgeving waarin we actief zijn. Bij elke beslissing die we maken, staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en personen in onze omgeving voorop.

2. Voornamelijk thuis gaat ons werk door
Onze experts werken momenteel zoveel mogelijk vanuit huis. Daar blijven we met elkaar hard werken aan projecten en doen we ons uiterste best onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn, alleen de manier waarop is anders. Online softwaremogelijkheden zorgen ervoor dat onze experts volledig digitaal kunnen werken. Communicatie is hierbij van cruciaal belang. Online samenwerkingstechnologieën en vergaderoplossingen zorgen ervoor dat we eenvoudig kunnen blijven communiceren met elkaar en onze opdrachtgevers.

3. Bereikbaar via centraal telefoonnummer
Ons bedrijf is gewoon bereikbaar via het centrale telefoonnummer 088 – 910 20 00. Onze secretaresses staan ook vanuit huis paraat om alle oproepen via onze telefonistepost te beantwoorden. Hierbij kan direct worden doorgeschakeld naar onze medewerkers. Ook zijn al onze medewerkers direct bereikbaar via hun persoonlijke e-mailadres of telefoonnummer.

Samen zetten we onze schouders onder de huidige omstandigheden. In deze tijd is de zorg voor onze medewerkers, onze opdrachtgevers en de samenleving nóg belangrijker. Wij blijven onze expertise als organisatie daarvoor gebruiken en doen ons uiterste best om het hoogste serviceniveau te bieden en zo spoedig mogelijk te reageren op behoeften en prioriteiten.

Vragen en/of opmerkingen?
Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via 088 – 910 20 00 of info@lievense.com.
Wij staan voor je klaar!

Met vriendelijke groet,

Eric van den Broek, Robert Glebbeek & Tjerk Jonker
Directie Lievense I WSP

Dit bericht is geplaatst op 26 maart 2020

Nieuws

SDE++ Helpdesk: succesvol deelnemen, minder deadline-stress

5 miljard euro aan subsidie via SDE++. Dat ligt klaar voor projecten die de productie van duurzame energie vooruithelpen én Lees verder »

Peter Molengraaf over Lievense | WSP-plan waterstofbuffer: “Interessant, creatief en in potentie waardevol”

Goedkope en in uitbundige hoeveelheden leverbare duurzame energie uit zon en wind gaat de toekomst van het energielandschap bepalen. Elektronen Lees verder »

Werkzaamheden De Groene Motor met 1 jaar verlengd

Sinds februari 2017 ondersteunt het consortium Lievense | WSP, Bureau Waardenburg en WB De Ruimte het KRW-programma De Groene Motor Lees verder »

Lievense I WSP onderdeel van raamovereenkomsten voor integrale technische adviesopdrachten

Lievense I WSP heeft een raamovereenkomst met waterschappen Brabantse Delta, Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Delfland en Hoogheemraadschap van Schieland en Lees verder »

Meer nieuws