Home / Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Vrijdag 15 november was Henk Timmerman namens Lievense | WSP aanwezig bij de voorbezichtiging van Nationaal Monument Kamp Vught, georganiseerd voor betrokkenen die een bijdrage hebben geleverd aan de planvorming en realisatie van het vernieuwde herinneringscentrum.

Lievense | WSP was verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van de beton- en staalconstructie van de nieuwe aanbouw en verzorgde het funderingsadvies. Samenwerkend partners zijn DoepelStrijkers, Alsemgeest Design & Build en Hurks onderhoud & retail. Lees hier meer over het project en onze werkzaamheden.

Koning Willem-Alexander zal de nieuwe permanente expositie ‘Kamp Vught: 32.000 verhalen en zeven seizoenen’ die te bewonderen is in het vernieuwde herinneringscentrum op woensdag 27 november officieel openen. De expositie is vanaf 28 november open voor het publiek.

Gerelateerde artikelen:
Omroep Brabant
Brabants Dagblad

Dit bericht is geplaatst op 21 november 2019

Nieuws

Werkzaamheden De Groene Motor met 1 jaar verlengd

Sinds februari 2017 ondersteunt het consortium Lievense | WSP, Bureau Waardenburg en WB De Ruimte het KRW-programma De Groene Motor Lees verder »

Lievense I WSP onderdeel van raamovereenkomsten voor integrale technische adviesopdrachten

Lievense I WSP heeft een raamovereenkomst met waterschappen Brabantse Delta, Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Delfland en Hoogheemraadschap van Schieland en Lees verder »

Lievense | WSP werkt mee aan dijkverbetering Cuijk-Ravenstein

Lievense | WSP werkt samen met Waterschap Aa en Maas aan de verkenningsfase van dijkverbetering Cuijk-Ravenstein. Donderdag 2 juli werd Lees verder »

Rijksvastgoedbedrijf gunt Lievense I WSP raamovereenkomst bodemonderzoeken

Lievense I WSP doet via raamovereenkomsten al jaren werkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf. Sinds 2014 worden er asbestinventarisaties uitgevoerd in diverse Lees verder »

Meer nieuws