Home / Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Vrijdag 15 november was Henk Timmerman namens Lievense | WSP aanwezig bij de voorbezichtiging van Nationaal Monument Kamp Vught, georganiseerd voor betrokkenen die een bijdrage hebben geleverd aan de planvorming en realisatie van het vernieuwde herinneringscentrum.

Lievense | WSP was verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van de beton- en staalconstructie van de nieuwe aanbouw en verzorgde het funderingsadvies. Samenwerkend partners zijn DoepelStrijkers, Alsemgeest Design & Build en Hurks onderhoud & retail. Lees hier meer over het project en onze werkzaamheden.

Koning Willem-Alexander zal de nieuwe permanente expositie ‘Kamp Vught: 32.000 verhalen en zeven seizoenen’ die te bewonderen is in het vernieuwde herinneringscentrum op woensdag 27 november officieel openen. De expositie is vanaf 28 november open voor het publiek.

Gerelateerde artikelen:
Omroep Brabant
Brabants Dagblad

Dit bericht is geplaatst op 21 november 2019

Nieuws

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie, De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze Lees verder »

Bereikbaarheid via telefoon en e-mail

Vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus werken onze experts de komende weken zoveel mogelijk vanuit huis. Daar blijven we met Lees verder »

Al onze locaties bereikbaar via één centraal telefoonnummer

Sinds vrijdag 21 februari 2020 heeft Lievense | WSP één centraal telefoonnummer: 088 – 910 20 00. Op deze manier Lees verder »

Voorkom verstoring in het broedseizoen

Je hebt het vast al gemerkt: door de relatief hoge temperaturen van de afgelopen weken, zijn een aantal vogelsoorten – Lees verder »

Meer nieuws