Home / Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Vrijdag 15 november was Henk Timmerman namens Lievense | WSP aanwezig bij de voorbezichtiging van Nationaal Monument Kamp Vught, georganiseerd voor betrokkenen die een bijdrage hebben geleverd aan de planvorming en realisatie van het vernieuwde herinneringscentrum.

Lievense | WSP was verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van de beton- en staalconstructie van de nieuwe aanbouw en verzorgde het funderingsadvies. Samenwerkend partners zijn DoepelStrijkers, Alsemgeest Design & Build en Hurks onderhoud & retail. Lees hier meer over het project en onze werkzaamheden.

Koning Willem-Alexander zal de nieuwe permanente expositie ‘Kamp Vught: 32.000 verhalen en zeven seizoenen’ die te bewonderen is in het vernieuwde herinneringscentrum op woensdag 27 november officieel openen. De expositie is vanaf 28 november open voor het publiek.

Gerelateerde artikelen:
Omroep Brabant
Brabants Dagblad

Dit bericht is geplaatst op 21 november 2019

Nieuws

Routekaart naar duurzame energiehuishouding

De energietransitie is een complexe puzzel van techniek, economie, omgeving en bestuurlijke en maatschappelijke belangen. Hoe geven wij antwoord op Lees verder »

Blog > Groene energiebuffer onder onze voeten

Nederland werkt aan een energieneutrale toekomst. De lidstaten van de Europese Unie, waaronder Nederland, hebben afgesproken dat in 2030 70% Lees verder »

Nieuwe data kennissessie rookwerendheid

Wist je dat rook meestal een groter gevaar vormt dan de brand zelf? Een goede rookwerendheid is cruciaal voor de Lees verder »

Samen werken in tijden van corona

Beste relatie, De impact van het coronavirus raakt ons allemaal. De verstrekkende gevolgen zijn waarneembaar in onze samenleving, in onze Lees verder »

Meer nieuws