Home / Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Vrijdag 15 november was Henk Timmerman namens Lievense | WSP aanwezig bij de voorbezichtiging van Nationaal Monument Kamp Vught, georganiseerd voor betrokkenen die een bijdrage hebben geleverd aan de planvorming en realisatie van het vernieuwde herinneringscentrum.

Lievense | WSP was verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van de beton- en staalconstructie van de nieuwe aanbouw en verzorgde het funderingsadvies. Samenwerkend partners zijn DoepelStrijkers, Alsemgeest Design & Build en Hurks onderhoud & retail. Lees hier meer over het project en onze werkzaamheden.

Koning Willem-Alexander zal de nieuwe permanente expositie ‘Kamp Vught: 32.000 verhalen en zeven seizoenen’ die te bewonderen is in het vernieuwde herinneringscentrum op woensdag 27 november officieel openen. De expositie is vanaf 28 november open voor het publiek.

Gerelateerde artikelen:
Omroep Brabant
Brabants Dagblad

Dit bericht is geplaatst op 21 november 2019

Nieuws

Voorbezichtiging Nationaal Monument Kamp Vught

Vrijdag 15 november was Henk Timmerman namens Lievense | WSP aanwezig bij de voorbezichtiging van Nationaal Monument Kamp Vught, georganiseerd Lees verder »

Lievense | WSP winnaar van de Toekomstprijs

Afgelopen donderdag vond de 21e editie plaats van de Betonprijs in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Samen met Aronsohn Lees verder »

Lievense bundelt krachten met wereldwijd advies- en ingenieursbureau WSP

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Lievense zijn krachten heeft gebundeld met wereldwijd advies- en ingenieursbureau WSP. Met het Lees verder »

Delfland en consortium Lievense vieren succes De Groene Motor

Sinds begin 2017 voeren Hoogheemraadschap van Delfland en het consortium van Lievense, Bureau Waardenburg en WB De Ruimte gezamenlijk het Lees verder »

Meer nieuws