Kick-start jouw carrière bij Lievense!

Wij bieden studenten, starters en professionals bij Lievense een boeiende loopbaan, met voldoende ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Lievense draag je bij aan aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur, water en milieu. Lievense heeft veel disciplines onder één dak, wat een integrale aanpak van vraagstukken mogelijk maakt. Je leert hierdoor verder te kijken dan de grenzen van je eigen vakgebied. Onze mensen vormen een solide en gepassioneerd team dat werkt aan een gezonde en veilige toekomst voor organisaties, gebieden en projecten.

Waarom Lievense?

Kick-start jouw carrière bij Lievense! Of je nu student, starter of professional bent, wellicht vind je jouw nieuwe uitdaging wel bij ons.

Wij zijn Lievense. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Bij ons zit je als medewerker, als vakspecialist, direct bij de klant aan tafel. Dat is waar wij als bedrijf voor staan.

Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar investeren we ook constant in. Kom je bij ons werken, dan ga je werken op basis van onze 7 zekerheden. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Heb je interesse in een baan bij ons? Bekijk dan snel alle vacatures en kick-start jouw carrière bij Lievense!

Een impressie van ons bedrijf